Velkommen Morten Kragholm Andreasen


Kære Morten. Velkommen til min hjemmeside. Tænkte at jeg også ville sende dig lidt info om mig inden vores online møde. Og her kan du få et indtryk af hvad jeg laver som selvstændig grafisk designer, hvilket jeg har været i 14+ år, med afstikkere som konsulent for mine kunder.

Som grafisk designer slår jeg kreativiteten til hver morgen, og hjælper virksomheder med at styrke deres visuelle kommunikation. Mit arbejde handler ikke kun om at lave godt design, men om at forstå kundens virksomhed, så der kan skabes løsninger som rammer målgruppen.

Har gennem årene lavet mange effektive salgs- og markedsføringsmaterialer som understøtter virksomhedernes salgsarbejde, du kan se nogle få af dem her og på de andre sider.

Er uddannet som grafisk designer i Canada, og har mange års erfaring inden for den grafiske branche. Har arbejdet på design- og reklamebureauer i Danmark og Canada, både som fastansat og freelancer, og har også erfaring som In-house designer.

I min fritid nyder jeg samværet med min 11-årige søn Magnus, venner og familie. Og aktiviteter som vandreture, roning i havkajak, rejser, yoga og havearbejde. Udendørsliv giver ikke bare frisk luft i lungerne, det skaber også en god kontrast til mit primært stillesiddende arbejdsliv.

Jeg glæder mig til at tale med dig.