Kundecase - Napatech


Napatech sparer tid med professionelle templates til deres salgsmaterialer

Napatech er en dansk virksomhed, som udvikler programmerbare netværkskort til analyse af netværkstrafik. Virksomheden sælger deres produkter i hele verden.

Mange af virksomhedens salgs- og markedsføringsmaterialer blev lavet uden at skelne til deres visuelle identitet, og hang derfor ikke sammen rent visuelt. For at styrke deres markedsføring, ønskede Napatech et sammenhængende visuelt univers på samtlige materialer, således at Napatech tydeligt står som afsender.

Samtidig ønskede virksomheden også at gøre den interne produktion og oversættelsen af materialerne mere strømlinet. For at opnå dette, havde de brug for professionelle templates, til blandt andet produktblade, kundecases og PowerPoint præsentationer.

Løsningen

Løsningen var en serie af templates skabt i InDesign, Word og PowerPoint, som gør det nemt for Napatech selv at få produceret de enkelte dele.

Hver template er skabt med pre-definerede tekstformater, grid, farver og grunddesign, således at der kun skal sættes tekst, billeder og illustrationer ind. Hver version har  guidelines som viser hvordan man bruger den enkelte template.

Specifikke sprogversioner til f.eks. japansk eller russisk er lavet med de relevante fonte, således at en template i det rette sprog kan sendes direkte til oversætteren, som kan arbejde direkte i dokumentet og sørge for at der er plads til hele teksten.

For at sikre et ensartet design og høj kvalitet på de brugte billeder og illustrationer, skabte vi også et internt bibliotek med både off- og online versioner af alle dele.

Resultatet

Med et stærkt gennemført visuelt univers på alle markedsførings- og salgsmaterialer, har Napatech styrket kommunikationen til deres målgruppe, og fremstår professionelle overfor kunder, samarbejdspartnere og investorer.

De professionelle templates har givet Napatech et værktøj, til nemt og hurtigt at kunne skabe salgs- og markedsføringsmaterialer i høj kvalitet. Samtidig er produktionen og oversættelsen blevet mere effektiv, fordi deres templates er nemme at bruge.

De nye salgsværktøjer har også en helt ensartet opbygning, således at de giver Napatech’s kunder mulighed for hurtigt at finde de ønskede produktinformationer.

Det siger Napatech om vores samarbejde

“Structured, on time delivery, eye for detail, world class quality, are some of the words which describe Anette’s professional competencies. While working for Napatech A/S, Anette has been responsible for corporate branding, exhibition design, web-page design plus much more. Anette is totally dedicated, has an enormous drive and spirit, delivering high quality products according to agreed requirements and schedule. She doesn’t just accept the status quo and is always ready to raise the bar in whatever she takes on. I would highly recommend Anette, whether it be as a colleague or consultant.”

– Simon Lincoln, Documentation Manager, Napatech A/S

Professionelle templates til InDesign, PowerPoint og Word, gør det lettere og hurtigere for din virksomhed at få skabt jeres salgs- og markedsføringsmaterialer.

Har du brug for en template til jeres materialer, eller hjælp til design og opsætning? Så kontakt mig og lad os tage en snak om mulighederne.

Ja tak, lad os tage en snak