DESIGN AF INDESIGN TEMPLATE ELLER WORD SKABELON

Design af PowerPoint template og præsentationer


Spar tid med skabeloner til dine salgs- og markedføringsmaterialer.

I en professionel template, lavet i Word eller InDesign, vil formater, farver, fonte og andre design dele ligge som standard elementer. Så du kan fokusere på at skrive det gode indhold, og hurtigt få sendt nyhedsbreve, tilbud eller lignende ud til dine kunder.

Spar oceaner af tid i en travl hverdag med skabeloner, som gør det nemt at få klaret opgaverne. En template til din kvartalsrapport, kontrakt, produkt ark eller bog, lader dig hurtigt skabe et veldisponeret og professionelt layout – med ens sideopsætninger, tekstformater, skrifttyper, tabeller og de korrekte farver.

Med dit input kan jeg hurtigt skabe en template til dine salgs- og marketingmaterialer. Når du modtager din skabelon, med tilhørende guidelines, kan du nemt producere materialer, som er helt i tråd med din virksomheds visuelle identitet.

Har du brug for Word eller InDesign skabeloner til dine salgs- og markedsføringsmaterialer, eller har du brug for hjælp til opsætningen? Så kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Ja tak, lad mig høre mere