Kundecase - Lene Knudsen


Lene Knudsen fik flere kunder da hun blev synlig på de sociale medier

Lene Knudsen er Kranio-sakral terapeut, afspændingspædagog og motorikvejleder, og arbejder primært med behandling af spædbørn, motorisk afklaring og undervisning i børns motoriske udvikling.

Lene’s overordnede mål var at markedsføre sig mere effektivt online. Hun havde brug for at blive mere synlig på markedet af behandlere, og ønskede derfor et logo, en visuel identitet og en hjemmeside som skulle få hendes virksomhed til at fremstå professionelt.

Løsningen

Lene havde stærke holdninger til de farver hun ønskede i sit visuelle univers, og med udgangspunkt i disse designede jeg et logo til hende. Det nye logo har “personlighed” og efterligner den oplevelse man får i mødet med Lene; energisk, empatisk og kompetent.

Den nye hjemmeside bruges som udgangspunkt for Lene’s online markedsføring. En informativ hjemmeside er dog ikke ensbetydende med flere kunder, som virksomhed er man også nød til at markedsføre sig aktivt overfor målgruppen.

De sociale medier er effektive platforme til indirekte markedsføring, når man deler relevant indhold og viden. Derfor anbefalede jeg Lene at skabe en FaceBook platform, hvor hun via opslag og videoer kan dele viden og ideer.

Resultatet

Beslutningen om at bruge FaceBook har haft stor betydning for udviklingen af Lene’s virksomhed, hun har nu en platform med 3500+ følgere som ser hendes videoer og opslag. Der har givet mange nye kundehenvendelser, opgaver og samarbejdspartnere.

Hun oplever at sundhedsplejersker, læger og andre fagpersoner henviser til de øvelser hun har lagt på FaceBook, og aktivt henviser til hende som behandler. Investeringen i at markedsføre sig online har været en stor succes for Lene.

Som soloselvstændig ønsker Lene kun at bruge tid på det hun er virkelig god til. Derfor har hun valgt at bruge mine kompetencer til at skabe markedsføringen på FaceBook. For at minimere tidsforbruget, planlægger vi flere måneder ud i fremtiden, og får samtidig lavet materialer til hele perioden.

Reference fra Lene Knudsen

“Anette fra Baseline har udarbejdet en ny visuel identitet til mit firma. Jeg har fået nogle produkter som ligger langt over, hvad jeg troede lå inde for mine muligheder. Anette har i høj grad øget min synlighed online, og har på den måde skaffet mig en større kundekreds. Hun er modig, tålmodig og meget professionel – og holder ikke inde før jeg har opnået det bedste resultat. Hun har været som en jordemoder i processen med at skabe min hjemmeside og udvikle min professionelle profil på FaceBook.”

– Lene Knudsen, LK Ergonomi og Motorik

De sociale medier er effektive platforme for indirekte online markedsføring.

Brugen af SoMe kan øge din virksomheds synlighed, og dermed give flere kundehenvendelser.

Har du brug for hjælp til din digitale markedsføring eller en ny hjemmeside?kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Ja tak, lad os komme i gang