Lene Knudsen


Lene Knudsen er Kranio-sakral terapeut, afspændingspædagog og motorikvejleder. Hun arbejder primært med kranio-sakral behandling af spædbørn/børn, motorisk afklaring og undervisning i børns motoriske udvikling.

Lene ønskede en visuel identitet med et stærkt billede-univers, som kunne bruges til at markedsføre hendes firma på de sociale medier. Det overordnede mål var at skaffe flere kunder, og Lene har nu en langt større digital synlighed via de sociale medier og sin hjemmeside, og det har givet mange nye kundehenvendelser.

Udover visuel identitet, er der også løst opgaver som visitkort, plakater, gavekort, Word template til brevpapir og faktura, design og opsætning af hjemmeside samt markedsføring på de sociale medier.


Kunde:        Lene Knudsen
Opgave:      Logo og visuel identitet

Klik og se Lene's hjemmeside her

Reference fra kunden


“Anette fra Baseline har udarbejdet en ny visuel identitet til mit firma. Jeg har fået nogle produkter som ligger langt over, hvad jeg troede lå inde for mine muligheder. Anette har løftet mit firma’s visuelle udtryk til nye højder. Hun er modig, tålmodig og meget professionel – og holder ikke inde før jeg har opnået det bedste resultat. Hun har været som en jordemoder i processen med at skabe min nye hjemmeside, og hjælper med al online marketing."

– Lene Knudsen, LK Ergonomi og Motorik

Kontakt mig for et uforpligtende møde

Kontakt mig her