KOMPETENCER / PRODUKTER


Få hjælp af en erfaren professionel grafisk designer

Som grafisk designer slår jeg kreativiteten til hver morgen, og hjælper mine kunder med at styrke deres visuelle kommunikation og markedsføring. Mit arbejde handler ikke kun om at lave flot design, men om at forstå kunden og virksomheden, så jeg kan skabe værdifulde løsninger som rammer deres målgruppe.

Har gennem årene løst mange forskellige grafiske opgaver, for både store og små virksomheder. I mig får du en kreativ, pålidelig og effektiv samarbejdspartner, som kan skabe værdifulde designløsninger for din virksomhed.

Er uddannet som grafisk designer i Canada, og har arbejdet på design- og reklamebureauer i Danmark og Canada, både som fastansat og nu som freelancer. Har også erfaring som In-house designer, hvilket har givet mig muligheden for at se alt fra kundens vinkel.

Logo og visuel identitet

Et stærkt visuelt brand er et værdifuldt aktiv for din virksomhed. Din virksomhed bliver mere synlig og virker mere professionel, når den har et sammenhængende visuel univers. Få hjælp til at skabe et visuelt univers, som skiller din virksomhed ud fra mængden.

Læs mere her

POWERPOINT SKABELONER OG PRÆSENTATIONER

Giv dine PowerPoint præsentationer et løft. Har du brug for en professionel skabelon til dine præsentationer eller en opfriskning af dine slides? Så kan jeg hjælpe dig. Har skabt mange professionelle skabeloner i PowerPoint, Word og InDesign.

Læs mere her

HJEMMESIDER OG SOCIALE MEDIER

Online design til hjemmesider og SoMe. Har du brug for en ny hjemmeside, et annonce banner, grafik til SoMe eller anden hjælp til din online markedsføring? Så kontakt mig, og find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Læs mere her

MESSER, EVENTS OG KONFERENCER

Når din virksomhed ses blandt mange andre på en messe, er det vigtigt at den skiller sig ud og fastholder de besøgendes interesse. Har mange års erfaring med design til messer og events, og kan hjælpe dig med at skabe et kvalitetsprodukt.

Læs mere her

ÅRSBERETNINGER OG GRØNNE REGNSKABER

Det handler ikke kun om at skabe et spændende design når der laves årsberetninger. Der stilles høje krav til fleksibilitet i samarbejdet med kunden. Effektiv projektledelse, godt overblik og sans for detaljer, har betydet mange tilfredse kunder.

Læs mere her

MAGASINER, BØGER OG ANDRE PUBLIKATIONER

Stilrent design til dit magasin. Skal du bruge nyt design, template eller hjælp til opsætning af dit magasin eller andre publikationer, så kontakt mig. Jeg har produceret magasiner og kataloger i mange år, og overset alle detaljer, fra layout til færdigt tryk.

Læs mere her

Har du brug for hjælp til din virksomheds grafiske opgaver, så kontakt mig for et tilbud, møde eller en telefonsamtale

Ja tak, jeg har brug for hjælp