KOMPETENCER / PRODUKTER


Få hjælp af en kreativ og erfaren professionel grafisk designer

Som grafisk designer slår jeg kreativiteten til hver morgen, og hjælper mine kunder med at styrke deres visuelle kommunikation og markedsføring. Mit arbejde handler ikke kun om at lave flot design, men om at forstå kunden og virksomheden, så jeg kan skabe værdifulde løsninger som rammer deres målgruppe.

Har gennem årene løst mange forskellige grafiske opgaver, for både store og små virksomheder. I mig får du en kreativ, pålidelig og effektiv samarbejdspartner, som kan skabe værdifulde designløsninger for din virksomhed.

Er uddannet som grafisk designer i Canada, og har arbejdet på design- og reklamebureauer i Danmark og Canada, både som fastansat og nu som freelancer. Har også erfaring som In-house designer, hvilket har givet mig muligheden for at se alt fra kundens vinkel.

Logo og visuel identitet

Et stærkt visuelt brand er et værdifuldt aktiv for din virksomhed. Din virksomhed bliver mere synlig, virker større og mere professionel, når den har en sammenhængende visuel identitet og kommunikation. Jeg kan hjælpe dig med at skabe et visuelt univers, som øger synligheden af din virksomhed.

Læs mere her

ONLINE MEDIER, HJEMMESIDER OG SOCIALE MEDIER

Online design til hjemmesider og SoMe. Har du brug for en ny hjemmeside, et annonce banner eller anden hjælp til din online markedsføring? Så kontakt mig, og find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Læs mere her

TEMPLATES TIL POWERPOINT, WORD OG INDESIGN

Giv dine salgsmaterialer et løft. Har du brug for en professionel template til brevpapir, tilbud, faktura, præsentationer, produktark, kvartalsrapporter eller andet? Så kan jeg hjælpe dig. Har skabt mange professionelle templates i Word, InDesign og PowerPoint.

Læs mere her

KONFERENCER, MESSER OG EVENTS

Lad din messestand skille sig ud. Når din virksomhed ses blandt mange andre på en messe, er det vigtigt at den kan fastholde de besøgendes interesse. Jeg har mange års erfaring med design og projektledelse af messer, events og konferencer, og kan hjælpe dig med at skabe et kvalitetsprodukt.

Læs mere her

ÅRSBERETNINGER, KATALOGER OG GRØNNE REGNSKABER

Stærk projektledelse og godt design til din årsberetning. Det handler ikke kun om at skabe et spændende design når der laves årsberetninger. Der stilles høje krav til fleksibilitet i samarbejdet med kunden. Effektiv projektledelse, godt overblik og sans for detaljer, har betydet mange tilfredse kunder.

Læs mere her

MAGASINER, BØGER OG ANDRE PUBLIKATIONER

Stilrent design til dit magasin. Skal du bruge nyt design, template eller hjælp til opsætning af dit magasin eller andre publikationer, så kontakt mig. Jeg har produceret magasiner og kataloger i mange år, og overset alle detaljer, fra layout til færdigt tryk.

Læs mere her

Referencer fra kunder


Kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Kontakt mig her