KOMPETENCER / PRODUKTER


Få hjælp af en erfaren professionel grafisk designer

Som grafisk designer slår jeg kreativiteten til hver morgen, og hjælper mine kunder med at styrke deres visuelle kommunikation og markedsføring. Mit arbejde handler ikke kun om at lave flot design, men om at forstå kunden og virksomheden, så jeg kan skabe værdifulde løsninger som rammer deres målgruppe.

Har gennem årene løst mange forskellige grafiske opgaver, for både store og små virksomheder. I mig får du en kreativ, pålidelig og effektiv samarbejdspartner, som kan skabe værdifulde designløsninger for din virksomhed.

Er uddannet som grafisk designer i Canada. Har arbejdet på design- og reklamebureauer i Danmark og Canada, både som fastansat og nu også som freelancer. Har desuden erfaring som In-house designer, hvilket har givet mig muligheden for at se alt fra kundens vinkel.

Logo og visuel identitet

Et stærkt visuelt brand er et værdifuldt aktiv for din virksomhed. Din virksomhed bliver mere synlig og virker mere professionel, når den har et sammenhængende visuel univers. Få hjælp til at skabe et visuelt univers, som skiller din virksomhed ud fra mængden.

Læs mere her

POWERPOINT SKABELONER OG PRÆSENTATIONER

En professionel PowerPoint skabelon gør det nemt og hurtigt for dig at skabe nye præsentationer. Har du brug for en professionel skabelon til dine PowerPoint præsentationer, en opfriskning af dine slides eller helt nyt design til din præsentation, så kan jeg hjælpe dig.

Læs mere her

ÅRSBERETNINGER, rapporter OG GRØNNE REGNSKABER

Det handler ikke kun om at skabe et spændende design når der laves årsberetninger. Der stilles høje krav til fleksibilitet i samarbejdet med kunden. Effektiv projektledelse, godt overblik og sans for detaljer, har betydet mange tilfredse kunder.

Læs mere her

Skabeloner til Indesign og Word

En professionel template lader dig hurtigt og nemt skabe et veldisponeret og ensartet layout, helt i tråd med din virksomheds visuelle identitet. Spar tid i en travl hverdag, med templates alle slags opgaver som kræver gentagne brug af samme format.

Læs mere her

HJEMMESIDER OG SOCIALE MEDIER

Online design til hjemmesider og SoMe. Har du brug for en ny hjemmeside, et annonce banner, grafik til SoMe eller anden hjælp til din online markedsføring? Så kontakt mig, og find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Læs mere her

MESSER, EVENTS OG KONFERENCER

Når din virksomhed ses blandt mange andre på en messe, er det vigtigt at den skiller sig ud og fastholder de besøgendes interesse. Har mange års erfaring med design af mange forskellige elementer til messer og events.

Læs mere her

MAGASINER, BØGER OG ANDRE PUBLIKATIONER

Stilrent design til dit magasin. Skal du bruge nyt design, template eller hjælp til opsætning af dit magasin eller andre publikationer, så kontakt mig. Jeg har produceret magasiner og kataloger i mange år, og overset alle detaljer, fra layout til færdigt tryk.

Læs mere her

Freelance hjælp til opsætning af diverse opgaver

Samarbejder også med forskellige bureauer, som jeg hjælper med mange forskellige slags grafiske opgaver, som fx årsberetninger, kataloger, katalog materialer til skoler og PowerPoint templates. Kontakt mig gerne hvis du har brug for hjælp til specifikke opgaver, store eller små.

Kontakt mig og hør nærmere

Har du brug for hjælp til din virksomheds grafiske opgaver, så kontakt mig for et tilbud, møde eller en telefonsamtale

Ja tak, jeg har brug for hjælp