Persondatapolitik


Baseline aps indsamler og behandler kun persondataoplysninger, som er nødvendige for at kunne opretholde de forpligtigelser vi har overfor dig som nuværende eller kommende kunde, i forbindelse med levering af tjenesteydelser, support og produkter.

Oplysningerne indsamles hovedsagelig direkte fra dig ved personlig kontakt eller udfyldelse af kontaktblanket på hjemmesiden.Vi indsamler og opbevarer aldrig personfølsomme data.

Baseline aps bruger dine personoplysninger til at vedligeholde kunderelationen i form af e-mail, tilbud, ordrebekræftelse og fakturering eller anden kommunikation.

Disse persondata indsamles
Følgende personoplysninger indsamles, når du oprettes som kunde hos Baseline aps, eller henvender dig i forbindelse med tilbud eller rådgivning:

  • Firmanavn
  • Navn
  • Stillingsbetegnelse
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • Hjemmeside adresse

Persondata kan gives videre
Udveksling af persondata med betroede samarbejdspartnere og leverandører kan være nødvendig for at kunne opfylde leverings- og salgsforpligtelser og i forhold til garanti og reklamation. Derfor kan dit navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer i den sammenhæng blive udvekslet.

Sådan opbevares dine persondata
Alle personoplysninger bliver behandlet fortroligt, og videregives kun til andre hvis loven tillader eller kræver det. Vi anvender eksterne leverandører som gør det muligt for os, at kunne levere produkter og tjenesteydelser bedst muligt til dig. Disse leverandører fungerer som databehandlere for Baseline aps, og behandler i visse tilfælde dine personoplysninger.

Al data opbevares sikkert og fortroligt. Vi sørger for løbende at slette dine personoplysninger, når de ikke længere er relevante for de formål vi har indsamlet dem til, medmindre loven – f.eks. bogføringsloven – kræver andet.

Rettigheder og indsigelse
En kunde har til enhver tid ret til, at se de oplysninger som vedrører kunden selv. Man har ligeledes ret til at få opdateret ellerslettet sine oplysninger, i et omfang der ikke går ud over andre hensyn. Henvendelse angående dette skal rettes til Baseline aps via e-mail til: anette@baseline-design.dk

Vores webstedsadresse er: https://baseline-design.dk

Sidst opdateret 14. juni 2019.