Design af PowerPoint skabeloner og præsentationer

Design af PowerPoint template og præsentationer


Få større succes med dine visuelle præsentationer med en professionel PowerPoint skabelon.

En PowerPoint skabelon, skabt med udgangspunkt i din virksomheds visuelle identitet, giver dig et perfekt værktøj til at skabe flotte og effektive præsentationer som engagerer dit publikum. Og så sparer den dig tid !

Har skabt mange PowerPoint skabeloner til forskellige slags virksomheder - på flere forskellige sprog. Når du modtager din PowerPoint skabelon, vil farver, fonte og andre dele ligge som standard, med tilhørende guidelines og designtips. Så du hurtigt og nemt kan gå i gang med at skabe effektive præsentationer, som er helt i tråd med din virksomheds designlinie.

Med dit input kan jeg hurtigt skabe en template til dine salgs- og marketingmaterialer, som vil spare dig tid i en travl hverdag. Jeg hjælper også med opsætningen af hele PowerPoint præsentationer eller finpudser din eksisterende, hvis du synes at den trænger til et opdatering.

Har du brug for en skabelon til dine PowerPoint præsentationer, eller skal du have hjælp til design og opsætning? Så kontakt mig for et tilbud, møde eller en telefonsamtale

Ja tak, jeg vil gerne have hjælp