DESIGN AF ÅRSBERETNINGER, GRØNNE REGNSKABER OG KATALOGER


Stærk projektledelse, design og produktion af din årsberetning

Det handler ikke kun om at skabe et spændende design når der laves årsberetninger eller grønne regnskaber. Der stilles høje krav til projektledelse og fleksibilitet i samarbejdet med kunden. Effektiv projektledelse, godt overblik og sans for detaljer, har gennem årene betydet mange tilfredse kunder.

Fra ide til færdigt tryk. Jeg følger din årsberetning hele vejen, og sørger for at kvaliteten er helt i top. Ved opstart af årsberetningen laver jeg en produktionsplan, således at alle involverede ved præcis hvornår der er af- og overleveringer. Det er en effektiv måde at sikre, at dine deadlines overholdes.

Jeg har mange års erfaring med design, produktion, projektledelse og tryk af store opgaver som årsrapporter, grønne regnskaber, kataloger og magasiner. Og i den forbindelse at håndtere kundernes ønsker og forventninger. Hvis du har brug for en pålidelig samarbejdspartner, så kontakt mig for et uforpligtende møde.

Har du brug for pålidelig samarbejdspartner til design og produktion af din årsberetning eller grønne regnskaber? Så kontakt mig for et uforpligtende møde

Kontakt mig her