Kundecase - Magasinet Business Traveller Denmark


Business Traveller outsourcer opsætning og projektledelse for at kunne fokusere på annonce salg

Magasinet Business Traveller Denmark er et annoncefinansieret in-flight magasin, med indhold om hoteller, luftfart, forretningsprofiler samt forretnings- og luksusrejser etc.  Målgruppen er forretningsrejsende fra danske virksomheder.

Ved opstarten af magasinet skulle Chefredaktør Michael Bøjes finde en samarbejdspartner som kunne projektlede produktionen af magasinet, og samtidig skabe et layout i en enkel og moderne skandinavisk stil, som appellerer til målgruppen og tiltrækker annoncører.

Løsningen

For Chefredaktør Michael Bøjes er det vigtigt at kunne fokusere på annoncesalget. Et tidligere samarbejde i forbindelse med magasinproduktion, gjorde ham tryg ved at overlade både projektledelse, layout og produktion af magasinet til Baseline.

Vi skabte et moderne, stærkt og enkelt layout til Business Traveller. Det giver indtrykket af et dynamisk og professionelt magasin, fremhæver de mange flotte billeder, og adskiller tydeligt indhold fra annoncer.

Når et magasin skal produceres stilles der høje krav til fleksibilitet i samarbejdet, indhold kan hurtigt ændre sig og deadlines er ofte stramme. Derfor er stærk projektledelse med et godt overblik nødvendigt for at nå alle deadlines. Med en kombineret projektleder og grafisk designer på magasinet, kunne vi skabe et kvalitetsprodukt, hver gang.

Resultatet

Business Traveller har haft succes med at skabe et stilfuldt og dynamisk magasin, som tiltrækker både læsere og annoncører.

Brugen af en erfaren projektleder og grafisk designer, som med effektiv projektledelse og sans for detaljen følger magasinet hele vejen til dørs, har for Chefredaktør Michael Bøjes skabt roen til at fokusere på at sælge annoncer og skabe redaktionelt indhold til magasinet.

Det siger Business Traveller om vores samarbejde

“Jeg har i flere år lagt ansvaret for vores grafiske identitet og design af vores magasiner hos Baseline. Anette er en stabil og stærk samarbejdspartner, med sans for finesse og detaljer. Hun afleverer altid et gennemarbejdet produkt, hvor hver en linje, streg og farve er gennemtænkt med udgangspunkt i smart, stilfuldt og tidsløst design. Kort fortalt er Anette en super dygtig, velorganiseret og loyal grafisk designer. Et godt aktiv for virksomheden, der ikke går på kompromis med kvaliteten af deres grafiske output.”

– Michael Bøjes, Chefredaktør, Business Traveller

Hvis du har brug for en kreativ og struktureret samarbejdspartner til din publikation? Så kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Kontakt mig her