Design til messer, events og konferencer


Lad din messestand skille sig ud fra mængden

En messe er en stor investering for din virksomhed. Derfor er det vigtigt at få fuld effekt af den investering, med en stand som vækker de besøgendes nysgerrighed og fastholder deres interesse. Jeg har mange års erfaring med design, planlægning og projektledelse af messer og events. Og kan hjælpe dig med alt fra idé til færdig opsætning af din messestand.

Som samarbejdspartner kan jeg i de tidlige faser hjælpe dig med idéer, skitser og planlægning af messen. Har i mange år fungeret som både designer og projektleder på opgaver til messer og events – både herhjemme og i udlandet – og har i den forbindelse lavet alle slags opgaver.

Når idéerne skal føres ud i livet, sørger jeg for design og produktion, og samarbejder tæt med produktionen, for at sikre dig et slutresultat hvor kvaliteten er helt i top og alle deadlines er overholdt. Hvis du har brug for en pålidelig samarbejdspartner, fra idé til færdig produktion og opsætning af din messestand, så kontakt mig og find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Det er vigtigt, at du bygger din stand rigtigt op. Således at den er attraktiv for målgruppen, og funktionel for dit standpersonale. Din virksomheds logo skal ses tydeligt og jeres budskab skal stå tydeligt. Området skal være åbent og let at komme ind på, og der skal være gode muligheder for yderligere at præsentere virksomheden for de besøgende.

Din virksomhed skal markedsføres både før, under og efter messen. I den forbindelse er det grafiske udtryk vigtigt for modtagerens opfattelse af din virksomhed. Sørg for at skabe en visuel rød tråd, mellem alle de materialer du bruger til at markedsføre din virksomhed og selve messestanden. En gennemført visuel stil med ensartede budskaber skaber genkendelse hos målgruppen, giver et professionelt indtryk og skaber tillid til din virksomhed.

Skal du have hjælp til design af messestand, dele til en konference eller event?
kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Kontakt mig her