Kære Bodil. Velkommen til min hjemmeside, håber du vil se dig omkring. Så på LinkedIn, at I søger en freelancer som kan hjælpe med at omsætte visuelle identiteter til lækre elementer, sådan en finder du i mig.

Har mange års erfaring med design og produktion af forskellige slags grafiske opgaver. Nogle af disse opgaver kan ses her. I mig får du en kreativ, erfaren og engageret grafisk designer, som sørger for at få løst jeres opgaver i høj kvalitet og til tiden.

Har du spørgsmål, vil jeg med glæde give mere information om mine kompetencer. Vi kan også tage en uforpligtende samtale online, for at se om kemien passer. Du er velkommen til at kontakte mig på mobil 28 198 298. Venlig hilsen, Anette Kjær Larsen

Investering & Tryghed – Salgsmaterialer

Schiang Consult – Online markedsføring

Schiang Consult – Brochure

Danske Fodterapeuter – Materialer til kommunikation

Danske Fodterapeuter – POS materiale til events

Napatech – Messematerialer

Napatech – PowerPoint præsentationer