Kuatro DesignKuatro Group tilbyder tjenester inden for Life Science og Food Technology, og udvikler banebrydende teknologiprodukter.

Virksomheden har fået defineret en designstil og lavet en PowerPoint template til deres præsentationer.


Kunde:        Kuatro Group
Opgave:      PowerPoint skabelon


Watch Medier. PPT Præsentation. Design af Powerpoint template. PowerPoint skabelon.

Watch Medier


Reference fra kunden


Design af PowerPoint. PPT Præsentation. Design af Powerpoint template. PowerPoint skabelon.

Napatech


Napatech A/S


Napatech A/S er et dansk firma med international fokus, som udvikler verdens mest avancerede programmerbare netværkskort til analyse af netværkstrafik. Napatech har kontorer i blandt andet Danmark, USA og Japan, og har derfor brug for en identitet som fungerer på et internationalt marked.

Målet er en stærk og gennemført identitet som udstråler professionalisme, troværdighed, innovation og høj kvalitet. Logoet skal signalere, at Napatech globalt er blandt de førende på markedet.

Udover visuel identitet og designmanual, er der løst opgaver som årsberetninger, internationale messestande, hjemmeside, produktdesign, annoncer, brochurer samt diverse templates til produktark, rapporter og PowerPoint og meget andet.


Kunde:        Napatech A/S
Opgave:      Logo og visuel identitet


Reference fra kunden


Schiang Consult


Reference fra kunden


Design af logo og visuel identitet til Per Gyrum Skolen

Per Gyrum SkolenPer Gyrum Skolen er en privatskole i Nivå, som driver en grundskole med tilhørende børnehaveklasse og fritidsordning. “Per Gyrum” er latin og betyder på dansk “hele vejen rundt”.

Der er lavet visuel identitet med tilhørende manual og andre dele til skolen.


Kunde:        Per Gyrum Skolen
Opgave:      Visuel identitet


Design til nyheds kanal - Greenland Television

Greenland Television


Greenland Television - Visuel Identitet


Greenland Television udbyder TV og internet i Grønland.

Udover visuel identitet med design af logo, er der også løst opgaver som kanaloversigter, annoncer, blanketter, Word template og diverse dele til SoMe.


Grafisk design af logo og visuel identitet. Design til hjemmeside – BaseCon

BaseConBaseCon A/S skaber softvare, hvormed farmaceutiske virksomheder kan dokumentere deres processer, i forbindelse med lægemiddelsikkerhed. Den fleksible software gør det let for kunderne, at opfylde deres unikke interne arbejdsprocesser på kort tid, uden at gå på kompromis med dataintegritet eller sikkerhed, hvilket øger patientsikkerheden i hele verden.

Udover visuel identitet, er der også løst opgaver som visitkort, Word template til datasheets og kontrakter, messestand og diverse dele til messer, samt design og opsætning af hjemmeside.

Klik og se BaseCon's www her

Reference fra kunden


De Økonomiske Råd


De Økonomiske Råd – Vismændene


Formandskabet for De Økonomiske Råd publicerer hvert år flere rapporter, som laver uafhængige analyser af dansk økonomi og produktivitetsudvikling. De såkaldte “Vismændsrapporter”.

Opgaven var at skabe nyt og tidssvarende design til disse rapporter. I form af nyt layout til deres Word template, design af omslag og samt et specifikt logo til Formandskabet.


Kunde:        Freelance for Viscom as
Opgave:      Word template og logo


Lene Knudsen


Lene Knudsen


Lene Knudsen er Kranio-sakral terapeut, afspændingspædagog og motorikvejleder. Hun arbejder primært med kranio-sakral behandling af spædbørn/børn, motorisk afklaring og undervisning i børns motoriske udvikling.

Lene ønskede en visuel identitet med et stærkt billede-univers, som kunne bruges til at markedsføre hendes firma på de sociale medier. Det overordnede mål var at skaffe flere kunder, og Lene har nu en langt større digital synlighed via de sociale medier og sin hjemmeside, og det har givet mange nye kundehenvendelser.

Udover visuel identitet, er der også løst opgaver som visitkort, plakater, gavekort, Word template til brevpapir og faktura, design og opsætning af hjemmeside samt markedsføring på de sociale medier.


Kunde:        Lene Knudsen
Opgave:      Logo og visuel identitet

Klik og se Lene's hjemmeside her

Reference fra kunden