Living Institute

Living Institute udbyder af uddannelse og workshops til globale virksomheder, og laver inclusions undersøgelser for at give data og omfattende vurderinger af niveauet af inklusion, tilhørsforhold og psykologisk sikkerhed på arbejdspladsen.

Der er skabt en InDesign template, som gør arbejdet med Living Institutes rapporter lettere at udføre. Derudover er der designet kunde cases og slides til deres PowerPoint præsentation.


Kunde:        Living Institute
Opgave:      Grafisk design til templates


Reference fra kunden

“Anette har været lige den partner, vi ledte efter til at forme vores visuelle kommunikation. Hun er god til at fange vores ideer, udfordre vores antagelser og ikke mindst levere hurtigt og effektivt. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem.”

– Kasper Jelsbech, Partner, Living Institute


Kuatro DesignKuatro Group tilbyder tjenester inden for Life Science og Food Technology, og udvikler banebrydende teknologiprodukter.

Virksomheden har fået defineret en designstil og lavet en PowerPoint template til deres præsentationer.


Kunde:        Kuatro Group
Opgave:      PowerPoint skabelon


Watch Medier. PPT Præsentation. Design af Powerpoint template. PowerPoint skabelon.

Watch Medier

Som en del af JP/Politikens Erhvervsmedier henvender Watch Medier sig til samfunds- og erhvervsinteresserede læsere, der efterspørger journalistik af høj kvalitet om samfund og erhvervsliv.

Watchmedier.dk udgiver nyheder fra 13 forskellige medier.


Kunde:        Watch Medier
Opgave:      PowerPoint og Word templates


Reference fra kunden


Design af PowerPoint. PPT Præsentation. Design af Powerpoint template. PowerPoint skabelon.

Napatech

Napatech A/S er et dansk firma med international fokus, som udvikler verdens mest avancerede programmerbare netværkskort til analyse af netværkstrafik. Napatech har kontorer i blandt andet Danmark, USA og Japan, og har derfor brug for en identitet som fungerer på et internationalt marked.

Målet er en stærk og gennemført identitet som udstråler professionalisme, troværdighed, innovation og høj kvalitet. Logoet skal signalere, at Napatech globalt er blandt de førende på markedet.

Udover visuel identitet og designmanual, er der løst opgaver som årsberetninger, internationale messestande, hjemmeside, produktdesign, annoncer, brochurer samt diverse templates til produktark, rapporter og PowerPoint og meget andet.


Kunde:         Napatech A/S
Opgave:      Visuel identitet


Reference fra kunden


Schiang Consult


Reference fra kunden


Design af logo og visuel identitet til Per Gyrum Skolen

Per Gyrum Skolen

Per Gyrum Skolen er en privatskole i Nivå, som driver en grundskole med tilhørende børnehaveklasse og fritidsordning. “Per Gyrum” er latin og betyder på dansk “hele vejen rundt”.

Der er lavet visuel identitet med tilhørende manual og andre dele til skolen.


Kunde:        Per Gyrum Skolen
Opgave:      Visuel identitet


Design til nyheds kanal - Greenland Television

Greenland Television

Greenland Television udbyder TV og internet i Grønland.

Udover visuel identitet med design af logo, er der også løst opgaver som kanaloversigter, annoncer, blanketter, Word template og diverse dele til SoMe.


Kunde:         Greenland Television
Opgave:      Visuel identitet


Grafisk design af logo og visuel identitet. Design til hjemmeside – BaseCon

BaseCon

BaseCon A/S skaber softvare, hvormed farmaceutiske virksomheder kan dokumentere deres processer, i forbindelse med lægemiddelsikkerhed. Den fleksible software gør det let for kunderne, at opfylde deres unikke interne arbejdsprocesser på kort tid, uden at gå på kompromis med dataintegritet eller sikkerhed, hvilket øger patientsikkerheden i hele verden.

Udover visuel identitet, er der også løst opgaver som visitkort, Word template til datasheets og kontrakter, messestand og diverse dele til messer, samt design og opsætning af hjemmeside.

Klik og se BaseCon's www her

Kunde:        BaseCon A/S
Opgave:      Visuel identitet


Reference fra kunden


De Økonomiske Råd

Formandskabet for De Økonomiske Råd publicerer hvert år flere rapporter, som laver uafhængige analyser af dansk økonomi og produktivitetsudvikling. De såkaldte “Vismændsrapporter”.

Opgaven var at skabe nyt og tidssvarende design til disse rapporter. I form af nyt layout til deres Word template, design af omslag og samt et specifikt logo til Formandskabet.


Kunde:        Freelance for Viscom as
Opgave:      Word template og logo