Design til messer, events og konferencer


Lad din messestand skille sig ud fra mængden

En messe er en stor investering for din virksomhed. Derfor er det vigtigt at få fuld effekt af den investering, med en stand som skiller sig ud fra mængden, vækker de besøgendes nysgerrighed og fastholder deres interesse. 

Det er vigtigt, at du bygger din stand rigtigt op

Således at den er attraktiv for målgruppen, og funktionel for dit standpersonale. Din virksomheds logo skal ses tydeligt og jeres budskab skal stå tydeligt. Området skal være åbent og let at komme ind på, og der skal være gode muligheder for yderligere at præsentere virksomheden for de besøgende.

Din virksomhed skal markedsføres både før, under og efter messen

I den forbindelse er det grafiske udtryk vigtigt for modtagerens opfattelse af din virksomhed. Sørg for at skabe en visuel rød tråd, mellem alle de materialer du bruger til at markedsføre din virksomhed og selve messestanden. En gennemført visuel stil skaber genkendelse hos målgruppen, giver et professionelt indtryk og skaber tillid til din virksomhed.

Jeg kan hjælpe dig med planlægning, projektledelse og design

Har i mange år fungeret som både designer og projektleder på opgaver til messer og events – både herhjemme og i udlandet, og har i den forbindelse lavet både store og små opgaver til mange messer og events.

Som samarbejdspartner, kan jeg i de tidlige faser hjælpe dig med idéer, skitser og planlægning af messen. Når idéerne skal føres ud i livet, samarbejder jeg tæt med produktionen, for at sikre dig et slutresultat hvor kvaliteten er helt i top, og alle deadlines er overholdt.

Har mange års erfaring med design, planlægning og projektledelse af messer og events, og skabe et kvalitetsprodukt som skiller din virksomhed ud fra mængden. Hvis du har brug for en pålidelig samarbejdspartner, fra idèfase til færdig messestand, så kontakt mig og find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Skal du have hjælp til design af messestand, dele til en konference eller event?kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Ja tak, lad mig høre mere