Design af effektive salgs- og markedsføringsmaterialer


Styrk kommunikationen til målgruppen med effektive salgs- og markedsføringsmaterialer.

Professionelt designede materialer – med fokus på målgruppen – kan give dig et forspring i forhold til dine konkurrenter, og få din virksomhed til at fremstå større, mere professionel og seriøs, hvilket kan være en afgørende faktor for valget af dig som leverandør.

Du øger synligheden af virksomheden, og styrker kommunikationen mellem målgruppen og din virksomhed, når du konsekvent implementerer jeres visuelle identitet på alle flader. Så tag et godt kig på dine salgs- og markedsføringsmaterialer. Er de iført et ensartet ”sæt tøj”, som får din virksomhed til at fremstå professionelt?


Design af Word skabelon eller InDesign template


Med en professionel skabelon, lavet i Word eller InDesign, kan du spare tid og hurtigt skrive din egen tekst og sende professionelle nyhedsbreve, tilbud eller lignende ud til dine kunder og samarbejdspartnere. 

En template / skabelon til din lange rapport eller bog, gør det lettere for dig at skabe et veldisponeret og professionelt layout – med ens sideopsætninger, tekstformater, skrifttyper, grafik og de rigtige farver – helt i tråd med din virksomheds visuelle identitet. 

Har du brug for professionelle skabeloner til dine salgs- og markedsføringsmaterialer, eller skal du have hjælp til design og opsætning? Så kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Ja tak, lad mig høre mere