Salgsmaterialer og templates


Giv dine salgsmaterialer og templates et løft. Selvom du udbyder det samme produkt som dine konkurrenter, vil et stærkt visuelt univers med ensartede budskaber medføre at du skiller dig ud fra mængden. Gennemarbejdede salgsmaterialer, kan give dig et forspring i forhold til dine konkurrenter, og få din virksomhed til at virke større, mere professionel og erfaren. Hvilket kan være en afgørende faktor for valget af dig som leverandør.

Med en professionel template, lavet i Word eller InDesign, kan du hurtigt skrive din egen tekst og sende professionelle nyhedsbreve, tilbud eller lignende ud til dine kunder og samarbejdspartnere. 

Har skabt mange professionelle PowerPoint templates til mange slags virksomheder - på flere forskellige sprog. Når du modtager din template, med tilhørende guidelines, er den klar til brug og du kan selv ændre teksten.

En template til din lange rapport eller bog, vil gøre det lettere at skabe et veldisponeret og professionelt layout – med ens skrifttyper og de rigtige farver – som er i tråd med din virksomheds visuelle identitet. 


Referencer fra kunder