PowerPoint templates


Giv dine salgsmaterialer og templates et løft. Selvom du udbyder det samme produkt som dine konkurrenter, vil professionelle salgsmaterialer medføre at du skiller dig ud fra mængden. Gennemarbejdede materialer, som er helt i tråd med din virksomheds visuelle identitet, kan give dig et forspring i forhold til dine konkurrenter, og få din virksomhed til at fremstå større, mere professionel og erfaren.   

En template med flere forskellige mastersider, giver dig et perfekt værktøj til at skabe professionelle præsentationer og gør det muligt for dig at variere udtrykket på de enkelte slides. I en professionel template vil farver, fonte og andre dele ligge som standard, så du kan fokusere på at skrive det gode indhold.

Har skabt mange professionelle PowerPoint templates til forskellige slags virksomheder - på flere forskellige sprog. Når du modtager din template, med tilhørende guidelines, er den klar til brug. Og du kan hurtigt gå i gang med at skabe præsentationer som er helt i tråd med din virksomheds designlinie.


Word og Indesign templates


Med en professionel template, lavet i Word eller InDesign, kan du spare tid og hurtigt skrive din egen tekst og sende professionelle nyhedsbreve, tilbud eller lignende ud til dine kunder og samarbejdspartnere. 

En template til din lange rapport eller bog, vil gøre det lettere at skabe et veldisponeret og professionelt layout – med ens sideopsætninger, tekstformater, skrifttyper og de rigtige farver – som er i tråd med din virksomheds visuelle identitet. 

Har du brug for templates til dine salgs- og markedføringsmaterialer, eller skal du have hjælp til design og opsætning?
Så kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Kontakt mig her

Referencer fra kunder