Design af PowerPoint skabelon

Design af PowerPoint template


Giv dine salgsmaterialer et løft med en professionel PowerPoint skabelon.

Selvom du udbyder det samme produkt som dine konkurrenter, vil professionelle salgsmaterialer styrke din kommunikation med målgruppen. En PowerPoint skabelon og andre gennemarbejdede materialer, som er helt i tråd med den visuelle identitet, skiller din virksomhed ud fra konkurrenterne, og får den til at fremstå mere professionel og erfaren. 

En PowerPoint skabelon med flere forskellige mastersider, giver dig et perfekt værktøj til at skabe professionelle præsentationer og gør det muligt for dig at variere udtrykket på de enkelte slides. I en professionel PowerPoint template vil farver, fonte og andre dele ligge som standard, så du kan fokusere på at skrive det gode indhold.

Har skabt mange professionelle PowerPoint skabeloner til forskellige slags virksomheder - på flere forskellige sprog. Når du modtager din PowerPoint template, med tilhørende guidelines, er den klar til brug. Og du kan hurtigt gå i gang med at skabe præsentationer som er helt i tråd med din virksomheds designlinie.


Design af Word skabelon eller InDesign template


Med en professionel skabelon, lavet i Word eller InDesign, kan du spare tid og hurtigt skrive din egen tekst og sende professionelle nyhedsbreve, tilbud eller lignende ud til dine kunder og samarbejdspartnere. 

En template / skabelon til din lange rapport eller bog, vil gøre det lettere at skabe et veldisponeret og professionelt layout – med ens sideopsætninger, tekstformater, skrifttyper og de rigtige farver – som er i tråd med din virksomheds visuelle identitet. 

Har du brug for templates til dine salgs- og markedføringsmaterialer, eller skal du have hjælp til design og opsætning?
kontakt mig for et uforpligtende møde eller en telefonsamtale

Kontakt mig her

Referencer fra kunder