Design til messer, events og konferencer


En messe er en stor investering for din virksomhed.

Derfor er det vigtigt at få fuld effekt af den investering, med en messestand som vækker de besøgendes nysgerrighed og fastholder deres interesse. Hvis messestanden ikke vækker opmærksomhed forsvinder den i mængden.

Visuel branding, logo design, visuel identitet, markedsføring, salgsmaterialer, design til messer, events og konferencer

Planlægning – hvad er formålet med at deltage på messen?

Planlægningen er den vigtigste del af projektet, når din virksomhed skal på messe. Det første du bør overveje er, hvad I ønsker at få ud af messen. Hvorfor deltager din virksomhed, hvem er målgruppen, og hvordan vil du tiltrække deres opmærksomhed?

Det er vigtigt at få disse spørgsmål afklaret, før I begynder på design og opbygning af messestanden. Grundig planlægning er afgørende for at jeres messedeltagelse bliver en succes.

Synlighed er afgørende – lad din messestand skille sig ud

Tænk ud af boksen, og gør noget anderledes! Med hvilke effekter eller elementer kan du give de besøgende en oplevelse som vækker deres interesse? Det kan være noget interaktivt, en speciel udstilling af jeres produkt eller en gimmick.

På en messe i Barcelona oplevede jeg, at en interaktiv væg med en spændende fold-ud præsentation af firmaet var et stort hit. Man kom ikke forbi standen, uden at lægge mærke til den og afprøve præsentationen, folk kan godt lide noget de må røre ved. En anden messestand havde ølkrus med blinkende LED lys, som var et stort tilløbsstykke.

Den mest opsigtsvækkende messestand havde et område hvor der blev serveret smoothies og popcorn, som gæsterne kunne nyde i behagelige sofaer, lige ved en storskærm med præsentation af firmaet. Som et sjovt indslag skulle man så fra tid til anden op af sofaerne og danse kædedans, det var noget som skabte opmærksomhed og trak folk til.

Min kunde havde en kæmpe 3D model af et produkt, som var et fantastisk udgangspunkt til at skabe opmærksomhed og starte samtaler. Der findes mange muligheder, til alle budgetter.

En attraktiv messestand – det er vigtigt, at bygge standen rigtigt op

Det er vigtigt, at messestanden opbygges så den tydeligt viser jeres budskaber og logo, er attraktiv for målgruppen og funktionel for dit personale. Både design og atmosfære på standen skal afspejle jeres brand, visuelle identitet og det budskab I ønsker at sende.

For at fange de besøgendes interesse, er det afgørende at jeres hovedbudskab er tydeligt og let at afkode. Selv på afstand, skal det tydeligt fremgå hvad din virksomhed står for og tilbyder.

Det er også vigtigt at jeres logo ses tydeligt – uanset fra hvilken vinkel man ankommer til standen – og at der er en rød tråd mellem virksomhedens visuelle brand og designet på standen, så I bliver genkendt.

Messestanden skal være åben og let at komme ind på, og der skal være gode muligheder for yderligere at præsentere virksomheden og jeres produkter for de besøgende. Eventuelle mødefaciliteter bør om muligt afskærmes, så man kan holde møde i fred og ro.

Din virksomhed skal markedsføres både før, under og efter messen

I den forbindelse er det grafiske udtryk vigtigt for modtagerens opfattelse af din virksomhed. Skab effektiv visuel branding ved at implementere jeres visuelle identitet konsekvent på alle medier.

Hvis virksomheden har et gennemført visuel univers, er der væsentlig større chance for at den bliver genkendt og fanger målgruppens opmærksomhed.

Hjælp med planlægning, projektledelse og design

Har i mange år fungeret som både designer og projektleder på opgaver til messer og events – både herhjemme og i udlandet, og har i den forbindelse lavet både store og små opgaver til mange messer og events.

Som samarbejdspartner, kan jeg i de tidlige faser hjælpe dig med idéer, skitser og planlægning af messen.

Når idéerne skal føres ud i livet, samarbejder jeg tæt med produktionen, for at sikre dig et slutresultat hvor kvaliteten er helt i top, og alle deadlines er overholdt.

Hvis du har brug for en pålidelig samarbejdspartner, fra idefase til færdig messestand, så kontakt mig og find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Design til messer, events og konferencer. Messestand, Roll-up og pop-up stand. design af PowerPoint template og præsentationer.