Den røde tråd er alfa og omega i effektiv visuel branding


Den røde tråd er alfa og omega når der skal skabes effektiv visuel branding.

Effektiv branding skabes ved at implementere den visuelle identitet konsekvent på alle medier. Med det menes, at design på visitkort, tilbud, præsentationer, messestande, sociale medier, hjemmeside etc., skal være sammenhængende og gennemført.

Visuel branding, logo design, visuel identitet, markedsføring, salgsmaterialer

Når du har defineret dit brand og jeres budskaber, er det tid til at tage fat på opbygningen af den visuelle identitet. Den visuelle identitet er din virksomheds ansigt udadtil, det visuelle univers som dine produkter og ydelser skal præsenteres i, og det er meget vigtigt at den er sammenhængende.

Hvis du har en gennemført visuel identitet vil der være væsentlig større chance for at du bliver genkendt og husket. Det handler ikke kun om at bruge logoet på alle flader, men om at implementere budskaber, farver, fonte, billeder og grafik på en konsekvent og ensartet måde.

Dette er super vigtigt, fordi et gennemført visuelt univers øger synligheden af din virksomhed og kommunikere bedre til målgruppen. Selvom du udbyder det samme produkt eller den samme ydelse som dine konkurrenter, vil et stærkt sammenhængende visuelt univers med ensartede budskaber medføre at du skiller dig ud fra mængden og bliver husket.

 

Se eksempler på sammenhængende visuelt design i min portfolio: