SÅDAN KAN JEG HJÆLPE DIG


Lad din messestand skille sig ud fra mængden. Når din virksomhed skal ses blandt mange andre på en messe, er det vigtigt at den vækker opmærksomhed og fastholder de besøgendes interesse. Jeg har mange års erfaring med design og projektledelse af messer og events, og kan hjælpe dig med at skabe et kvalitetsprodukt.

Det er vigtigt, at du bygger din stand rigtigt op. Således at den er attraktiv for målgruppen, og funktionel for dit standpersonale. Din virksomheds budskab skal være tydeligt og enkelt. Området skal være åbent og let at komme ind på, og der skal være gode muligheder for yderligere at præsentere virksomheden for de besøgende.

Jeg kan hjælpe dig med alle grafiske elementer. Har lavet både store og små opgaver til messer og events, herhjemme og i udlandet. Og samarbejder tæt med produktionen, for at sikre dig et slutresultat hvor kvaliteten er helt i top, og alle deadlines er overholdt. Hvis du har brug for en pålidelig samarbejdspartner, så kontakt mig, og find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.


REFERENCER FRA KUNDER